[TUTORIAL] Easy Everyday Glam Makeup using Mostly Affordable Products | Bahasa Indonesia

5:45 PM

Hi there pretty. Welcome back to my page.

Seneng banget akhirnya aku sempet bikin YouTube video lagiiii XD 



This time aku mau share my everyday makeup routine. Ini adalah makeup aku sehari2 yang aku pake untuk meeting, ketemu orang, ke kantor sendiri, kantor orang (hehe). I'm using mostly affordable products untuk sehari-hari karena jujur aja sayang sendiri kalau tiap hari pakenya product yang mahal-mahal :D Tapi walaupun affordable, semua yang aku pake disini favorite banget dan emang menurut aku OK banget kualitasnya :D

Soo to see the full face makeup tutorial (more like routine), langsung ajaa tonton video di bawah ini.
And please don't forget to subscribe to my channel yaah, would help a lot :)


Click here to 

Thank you guys for watching!
XOXO

You Might Also Like

1 comments

About Me

About [span]me[/span]
Hello, my name is Stella Julian.

I'm a 27 year-old Indonesian who used to work as a full-time passionate-professional in beauty industry. I created this blog to share all things mainly related to beauty, fitness, and other things about me that's almost unintelligible. Sharing is caring and hope you guys enjoy reading my posts! Do contact me for questions or inquiries: stellss.julian@gmail.com

TRANSLATE

Popular Posts

Instagram